Această asociere cu un fel de mâncare clasic mediteranean este economică, gustoasă, o sursă bună de proteine și ambalate pline de legume pentru a vă ajuta să vă faceți o zi pe 5 .
- serveste: 2
- timp: 30 minute
ingrediente
- 225g carne de vită slabă, tăiată în fâșii
- 200g paste uscate de hârtie integrală
- 1 cui de usturoi, zdrobit
- 1 ardei roșu, feliat
- 1 dovlecel, tocat
- 100g ciuperci, feliate
- 225 g de roșii tocate
- 1 linguriță ketchup de roșii
- ierburi amestecate uscate
Metodă
-
Într-o cratiță sau wok, prăjiți carnea și usturoiul timp de 4-5 minute, până se rumenesc. Nu ar trebui să ai nevoie de ulei.
-
Adăugați ardeiul, dovlecelul și ciupercile și amestecați-le timp de 2 minute. Amestecați roșiile tocate, ketchup-ul și ierburile și condimentați după gust. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
-
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului. Se scurge și se amestecă în sos.
Informatii nutritionale
Sfaturi pentru alergii
Fiți conștienți de faptul că:
- aceasta reteta contine grau (gluten)
- ketchup-ul de roșii conține grâu (gluten) în oțet și poate conține uneori țelină
- sosurile gata pot conține o serie de alergeni, așa că verificați întotdeauna eticheta
- unele pastele contin ou
Sfaturi privind siguranța alimentelor
Când gătiți:
- spălați întotdeauna mâinile, suprafețele de lucru, ustensilele și plăcile de tocat înainte de a începe să pregătiți mâncarea și după manipularea cărnii crude
- ține carnea crudă departe de alimentele gata de consum, cum ar fi salata, fructele și pâinea